Νομική ειδοποίηση

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το οποίο λειτουργεί από το YORS.OFFICIAL, που βρίσκεται στην Αθήνα, Ελλάδα.

Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε τμήματος του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας, τότε δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία.

Χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν τη συλλογή μας από αξεσουάρ μόδας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να αγοράσετε προϊόντα/υπηρεσίες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Παράδοση: Αυτήν τη στιγμή παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην Ελλάδα, σε 27 χώρες της ΕΕ, στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά, στο Μεξικό και σε 19 ακόμη χώρες στον υπόλοιπο κόσμο. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετοι φόροι ή τελωνειακοί δασμοί που ισχύουν στη χώρα σας, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προϊόντων μας. Είναι δική σας ευθύνη να πληρώσετε τέτοιους φόρους ή δασμούς.

Πληρωμή: Δεχόμαστε πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Όλες οι πληρωμές διεκπεραιώνονται με ασφάλεια μέσω Stripe. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τυχόν παραγγελίες που πιστεύουμε ότι είναι δόλιες.

Επιστροφές και επιστροφές χρημάτων: Είμαστε υπερήφανοι για τα προϊόντα μας και θέλουμε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο yors.youroriginalstyle@gmail.com για να ζητήσετε επιστροφή ή επιστροφή χρημάτων. Λάβετε υπόψη ότι θα δεχόμαστε επιστροφές αχρησιμοποίητων προϊόντων στην αρχική τους συσκευασία μόνο εντός 14 ημερών από την αγορά.

Πολιτική Απορρήτου: Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο των πελατών μας. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Πνευματική Ιδιοκτησία: Όλο το περιεχόμενο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, λογότυπων, εικόνων και λογισμικού, είναι ιδιοκτησία του YORS.OFFICIAL ή των προμηθευτών περιεχομένου του και προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν μπορείτε να αναπαράγετε, τροποποιήσετε, διανείμετε ή εμφανίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

Περιορισμός Ευθύνης: Σε καμία περίπτωση το YORS.OFFICIAL ή οι θυγατρικές του δεν ευθύνονται για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ποινικές, τυχαίες, ειδικές ή αποθετικές ζημίες που προκύπτουν από ή συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε βασίζεται για σύμβαση, αδικοπραξία, αντικειμενική ευθύνη ή οποιαδήποτε άλλη βάση. Ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν την εξαίρεση ορισμένων εγγυήσεων ή τον περιορισμό ή την εξαίρεση ευθύνης για τυχαίες ή παρεπόμενες ζημιές, επομένως οι παραπάνω περιορισμοί και εξαιρέσεις ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς.

Ισχύον Δίκαιο και Δικαιοδοσία: Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από ή σε σχέση με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο yors.youroriginalstyle@gmail.com